Sander van Dijk nieuwe trainer FC Lisse JO19

Sander van Dijk is aangesteld als trainer van FC Lisse JO19. Sander: “Ik ben 30 jaar en woonachtig in Alphen a/d Rijn. In het dagelijks leven docent op het voortgezet onderwijs waar ik wiskunde, rekenen en LO geef. Vroeger gevoetbald bij Altior maar op jonge leeftijd moeten stoppen vanwege kruisband blessure en de combinatie met de ALO. Direct daarna jeugdtrainer geworden bij Altior en 11 jaar geleden de overstap gemaakt naar Alphense Boys. Begonnen als assistent en later alle leeftijdscategorieën doorlopen als hoofdtrainer tot en met de JO19. Hiermee als klap op de vuurpijl het toetje in de beker tegen Ajax JO19.”

Sander ziet in FC Lisse na vele jaren Alphense Boys een nieuwe en hele mooie uitdaging om spelers klaar te stomen voor het seniorenvoetbal. Het grootste doel is om de spelers het laatste stapje te laten maken naar FC Lisse 1.

De TCO van FC Lisse is zeer tevreden met het aanstellen van Sander. Een trainer met ervaring op een hoger niveau dan waar de O19 nu speelt. We wensen Sander veel plezier en succes met de verdere ontwikkelingen van onze jeugdspelers. 

Links op de foto Michel Kamer TCO JO19 en rechts op de foto Sander van Dijk hoofdtrainer JO19.