Ruud Vink Grafische Vormgeving nieuwe bordsponsor

FC Lisse is continu bezig het aantal bedrijven en instellingen, die de club financieel daadkrachtig ondersteunen, nauwer te binden en zo mogelijk uit te breiden.
Zo mogen we met de start van het nieuwe seizoen weer een nieuwe bordsponsor verwelkomen.
In dit geval gaat het om Ruud Vink Grafische Vormgeving uit Noordwijk, die graag een plekje langs ons hoofdveld laat reserveren.

Ruud Vink Grafische Vormgeving is een naam die de lading van z’n activiteiten overduidelijk dekt.
Bij Ruud Vink kan je terecht als je voor je bedrijf een krachtig communicatiemiddel zoekt. Het wordt daarbij niet alleen bedacht en ontworpen maar ook geheel gerealiseerd. Van concept tot eindproduct, van logo-ontwikkeling tot huisstijl restyling, van brochureontwerp tot autobelettering; zijn werk is altijd goed in vorm.
Een fraai eindproduct ontstaat nooit zomaar. Een proces van luisteren en meedenken, het stellen van de juiste vragen, heldere communicatie, korte lijnen en snel schakelen gaan vooraf aan het op de beste manier vormgeven van ideeën.
Duidelijke kenmerken van Ruud Vink Grafische Vormgeving zijn dan ook creativiteit, klantgerichtheid en kwaliteit.
Met deze eigenschappen heeft Ruud Vink een flinke tevreden klantenkring weten op te bouwen. Bekijk eens z’n portfolio op de website en u zult verrast zijn door zijn veelzijdigheid.

Ruud Vink Grafische Vormgeving maakt deel uit van K51 Communicatieteam.

FC Lisse heet Ruud Vink hartelijk welkom binnen haar gelederen en hoopt op een jarenlange trouwe relatie.

Ruud Vink Grafische Vormgeving – Keyserswey 51 – 2201 CX Noordwijk
T: 06 302 66 167 E: ruudvink@ruudvink.nl Web: http://www.ruudvink.nl