Rowdy van der Putten vertrekt bij FC Lisse.

Rowdy van der Putten vertrekt bij FC Lisse.
“Er is door alle partijen en betrokkenen alles aan gedaan om te zoeken naar oplossingen maar wanneer het goede gevoel ontbreekt bij de betreffende speler en deze speler gaat hier op een zeer volwassen manier mee om dan zijn wij als club doodziek dat er een Lisse jongen vertrekt en kunnen wij zijn verzoek voor ontbinding van zijn contract alleen maar respecteren”, zo reageert technisch manager Kevin Winter op het verzoek om ontbinding van het contract van Rowdy van der Putten.
De afgelopen periode hebben de spelersgroep, staf en TC het seizoen geëvalueerd en gekeken naar wat er beter moet richting het nieuwe seizoen. Een jaarlijks terugkerend verhaal. Doordat punten uit de evaluatie op straat kwamen te liggen, heeft deze evaluatie meer lading gekregen. Het is helemaal niet erg dat het af en toe eens knettert maar hierna moet er weer vertrouwen zijn in de toekomst samen. Dit vertrouwen is er op dit moment niet bij alle partijen en dat is heel zuur.
Het voetbalwereldje is groot maar soms ook heel klein. Nadat Rowdy zijn keuze heeft gemaakt om te vertrekken bij FC Lisse, heeft de voorzitter van Scheveningen contact opgenomen of zij konden praten met Rowdy. Dit heeft voor Rowdy  geresulteerd dat hij aankomend seizoen voor Scheveningen zal gaan spelen in de Tweede Divisie.
“De afgelopen weken heb ik veel gesproken met Kevin Winter en Robin Stolp van de TC. Dit waren goede en duidelijke gesprekken maar mijn gevoel verbeterde niet. Daar kan de club niets aan doen want zij hebben er ook alles aan gedaan om dit op te lossen maar als vertrouwen ontbreekt dan moet ik keuzes maken en deze heb ik gemaakt. Ik ben blij dat de club heeft meegewerkt in de overgang en ik ben nog jong en wellicht dat ik op een later moment weer voor FC Lisse kom te spelen maar aankomend seizoen wordt dat Scheveningen en daar heb ik veel zin in”, aldus Rowdy van der Putten over zijn reden van vertrek.
Wij willen Rowdy bedanken voor zijn inzet voor FC Lisse en wensen hem veel succes toe bij Scheveningen.