Ronny Grimbergen wordt trainer opleidingsteam O23

Ronny Grimbergen maakt volgend jaar de overstap van de O17 naar de O23. Dit seizoen is Ronny bezig aan zijn tweede seizoen als hoofdtrainer en ontwikkelt hij zich uitstekend. Als echte Lisser kent hij als geen ander de clubcultuur en weet hij die over te brengen op zijn spelersgroep. Dit resulteert in een goede sfeer en goede resultaten. Team JO17-1 is momenteel trotse koploper in de 4e Divisie terwijl het tevens de 2e periodetitel behaalde afgelopen weekend. Volgend jaar staat Ronny aan het eind van de opleiding. Hij neemt dan de talenten O23 onder zijn hoede om die klaar te stomen voor de laatste stap richting het geelblauwe vlaggenschip.

Door de nieuwe piramide van de KNVB was het even wachten voordat er daadwerkelijk afspraken gemaakt konden worden over het aanstellen van de trainers. FC Lisse heeft er uiteindelijk voor gekozen om in deze piramide in te schrijven met een O23-team. Als onderdeel van de opleiding bestaat de bovenbouw volgend seizoen zodoende uit O23, O19, O18 en O17.

De TCO van FC Lisse is blij en trots dat zij voor het seizoen 2020-2021 de hoofdtrainers voor de bovenbouw tijdig rond heeft. Wij kijken uit naar weer een mooi voetbalseizoen!

De trainers van O19, O18 en O17 worden binnenkort gepresenteerd.