Robert Leroy in derde helft

De derde helft bij FC Lisse tegen De Dijk is komende zaterdag voor Robert Leroy. De 48-jarige zanger uit Amsterdam is onder meer bekend van de albums ‘Laat mij maar gaan’, ‘Robert Leroy’ en ‘Dronken van Verlangen.’

In 2009 kreeg Robert landelijke bekendheid door zijn hits ‘Geef de nacht, maar de schuld’, ‘Laat mij maar gaan’ en ‘Ik droom alleen nog maar van jou.’ Inmiddels behoort Robert tot de artiesten die niet mogen ontbreken op grote evenementen. Robert was regelmatig op televisie te zien, zoals onder meer bij ‘Mooi weer de Leeuw’en ‘Bloed Zweet en Tranen.’ Hij maakte diverse muzikale hoogtepunten mee als uitverkochte concerten in de toenmalige Pepsi Stage en de Heineken Music Hall.

Robert is altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen, wat blijkt uit zijn dinnershow ‘Club Leroy.’ Hier brengt hij onder meer evergreens van Frank Sinatra, Barry Manilow, Paul Anka en Elvis.

Eigen hits, rock of pop. Robert is van alle markten thuis. Wie toevallig op een donderdagavond in Amsterdam is kan Robert en zijn vrienden aan het werk zien in ‘Jantjes Verjaardag’ bij het Rembrandtplein.