Rik ‘De Tovenaar’ Vermeulen stopt!

Clubicoon Rik Vermeulen stopt met voetballen in de seniorenselectie van FC Lisse. ‘De Tovenaar’van FC Lisse doet dit na 335 competitiewedstrijden, waarin hij 88 keer tot scoren kwam. De nu 34-jarige Lisser is volgend seizoen onder met met zijn broers Bas en Rob te bewonderen in FC Lisse 15.

In een interview met FC Lisse TV kijkt Rik met trots terug op vijftien seizoenen FC Lisse 1. Hoogtepunt is voor hem natuurlijk het kampioenschap van Nederland in 2008 samen met onder meer Kevin Winter en Michael van der Laan in het veld en Arnold Vermeulen als leider op de bank. Rik die in 2007 reeds werd gekozen tot FC Lisse talent van het jaar.

Rik maakte jarenlang deel uit van een vaste groep spelers, die binnen en buiten het veld een eenheid vormden. Rik is iemand die speelt op gevoel. En vaak tot prachtige dingen in staat was. Zoals zijn hakgoal in 2016 tegen Huizen.

Op zaterdag 16 februari 2019 speelde Rik een bijzondere wedstrijd voor FC Lisse thuis tegen SJC. Rik achterhaalde Roel de Goede als het ging om het spelen van de meeste competitieduels in het eerste team van FC Lisse.

Vader Rik gaat nu een nieuwe fase in zijn leven in. FC Lisse wenst hem daarin veel plezier en vooral een goede gezondheid toe. FC Lisse bedankt ‘De Tovenaar’ voor alle mooie momenten, waarvan wij als voetballiefhebbers samen hebben genoten.