Richard van Heulen verlengt contract

Richard heeft veel ervaring en heeft een prachtige voetbalcarrière achter de rug en is een trainer met veel ambitie. Dat steekt hij niet onder stoelen of banken. Richard zijn carrière begon in Amsterdam bij verschillende verenigingen. Blauw- Wit, Ajax en Zeeburgia om vervolgens de stap te maken richting het profvoetbal. Richard is een echte leider en dat liet hij 15 jaar lang zien als profvoetballer bij zowel Telstar als Almere City. Na zijn profcarrière kwam hij terecht bij FC Lisse m.w.v. Misha Salden, die hij uit de tijd van Telstar nog meemaakte.

Richard heeft heel wat trainerservaring opgedaan bij o.a. Telstar (JO17), FC Lisse (JO17 en 2e), voetbalschool ZaanPro en als trainer van een talentengroep. Richard vindt het belangrijk om te vermelden dat de jeugdopleiding de laatste jaren hard aan de slag is geweest en daar gaat FC Lisse de komende Jaren de vruchten van plukken . Dat is een pluim waard naar ALLE trainers die daar hun steentje aan bijgedragen hebben en niet alleen toevallig de laatste trainer(s) die een doorbrekende jeugdspeler heeft gehad. 

De TCO van FC Lisse is zeer content met de contractverlenging van Richard. Richard bewijst al meerdere jaren zijn kracht als trainer door het beter maken van individuele spelers en het beter laten spelen van zijn elftal. Ook dit jaar laat hij met het 2e een stijgende lijn zien in voetbal en op de ranglijst. We wensen Richard veel plezier en succes bij de verdere ontwikkeling van de spelersgroep.