Restaurant De Vier Seizoenen verzorgt de catering na de wedstrijd tegen Barendrecht.

Niet alleen de door Restaurant De Vier Seizoenen georganiseerde lunches in de Business club van FC Lisse zijn befaamd, maar ook de vele hapjes die dit gerenommeerde restaurant na de verschillende thuiswedstrijden presenteerden, mogen er zijn.

Restaurant De Vier Seizoenen is inmiddels een begrip in Lisse en wijde omgeving.
Al bijna twintig jaar heeft dit restaurant de culinaire harten veroverd van menige bollenstreker.
Zoals van een restaurant met de naam ‘Vier Seizoenen’ verwacht mag worden wisselt de menukaart vier keer per jaar zodat er werkelijk seizoensgebonden producten gebruikt kunnen worden. Elke maand heeft zijn eigen maandmenu, gecreëerd door de kok tegen een vriendelijke prijs. En natuurlijk beschikt men over een vegetarisch menu en een gluten-vrij menu.
Daarnaast heeft men ook een smakelijk ‘Sharing Dinner Menu’. Dit menu bestaat uit meerdere heerlijke gerechtjes verdeeld over 4 of 5 gangen die je met elkaar deelt. Een leuke manier om de vele gerechten die de keukenbrigade met liefde voor u bereidt te proeven, een waar feest voor uw smaakpapillen!

Ook doet Restaurant De Vier Seizoenen mee met de actie Lekker Lisse 1+1 Gratis weken.
Hierbij kunt u nog t/m 2 maart 2020 genieten van het speciaal hiervoor samengestelde 5-gangen menu. Voor meer informatie zie de site. Wilt u reserveren vermeldt dan s.v.p. bij het reserveren dat u gebruik wilt maken van deze actie, i.v.m. beperkte beschikbaarheid. Reserveren gewenst! Klik of bel 0252 – 418023.

Sinds 2014 beschikt De Vier Seizoenen ook over een Bed&Breakfast. U kunt kiezen uit vier modern ingerichte en romantische kamers die alle beschikken over gratis wifi. Er zijn drie tweepersoonskamers en één driepersoonskamer en op alle kamers is gratis koffie en thee beschikbaar. Alle kamers hebben hun eigen badkamer met douche en toilet. De hotelkamers zijn gemakkelijk te bereiken via een eigen ingang en een trap naast het restaurant.
Bezoek na de wedstrijd de Business Club en laat u culinair verwennen door het vakkundige team van restaurant De Vier Seizoenen. Voor meer informatie over De Vier Seizoenen kijkt u op www.rdvs.nl.