Restaurant De Vier Seizoenen verzorgt de catering bij de Business Club.

Na de wedstrijd van aanstaande zaterdag tegen ASWH zorgt Restaurant De Vier Seizoenen voor de hapjes bij de afsluitende borrel in de Business Club FC Lisse.
Restaurant De Vier Seizoenen is inmiddels een begrip in Lisse en wijde omgeving.

Al bijna twintig jaar heeft dit restaurant de culinaire harten veroverd van menige bewoner/bezoeker van de Bollenstreek.
Het restaurant geniet ook een aparte huiselijke sfeer met naast het restaurant-bargedeelte nog drie zgn. opkamers en een suite. Geschikt om 80 personen plaats te bieden. Ook beschikt het restaurant over een patioterras met nog eens 80 zitplaatsen.
En gelegen aan ’t Vierkant ontbreekt het natuurlijk ook niet aan een gezellig terras.

De keuken is Frans georiënteerd met Oosterse invloeden maar natuurlijk is ook de Nederlandse keuken vertegenwoordigd.
Zoals van een restaurant met de naam ‘Vier Seizoenen’ verwacht mag worden wisselt de menukaart vier keer per jaar zodat er werkelijk seizoensgebonden producten gebruikt kunnen worden. Elke maand heeft zijn eigen maandmenu, gecreëerd door de kok tegen een vriendelijke prijs. En natuurlijk beschikt men over een vegetarisch menu en een gluten-vrij menu.
Sinds 2014 beschikt De Vier Seizoenen ook over een Bed&Breakfast. U kunt kiezen uit vier modern ingerichte en romantische kamers die alle beschikken over gratis wifi. Er zijn drie tweepersoonskamers en één driepersoonskamer en op alle kamers is gratis koffie en thee beschikbaar. Alle kamers hebben hun eigen badkamer met douche en toilet. De b&b-kamers zijn gemakkelijk te bereiken via een eigen ingang en een trap naast het restaurant.  Voor meer informatie over De Vier Seizoenen kunt u terecht op www.rdvs.nl.