Restaurant De Vier Seizoenen cateraar FC Lisse – Kozakken Boys.

De Vier Seizoenen, sinds 1999 gevestigd aan de Heereweg 224 te Lisse, beschikt over een restaurant met 80 zitplaatsen verdeeld over het restaurant-bargedeelte en drie opkamers en suite. Hiernaast beschikt De Vier Seizoenen ook nog over een patioterras met 80 zitplaatsen. En niet alleen het terras aan de voorzijde staat bekend om z’n gezelligheid, maar ook het terras op plein ’t Vierkant nodigt uit voor een voor een lunch, aperitief of borrel in de middag of op een heerlijke zomerse avond. Dit zonnige terras, of in de schaduw onder de parasols, biedt wel plaats aan 50 gasten. De keuken is Frans georiënteerd met Oosterse invloeden maar natuurlijk is ook de Nederlandse keuken vertegenwoordigd.
Zoals van een restaurant met de naam ‘Vier Seizoenen’ verwacht mag worden wisselt de menukaart vier keer per jaar zodat er werkelijk seizoensgebonden producten gebruikt kunnen worden. Elke maand heeft zijn eigen maandmenu, gecreëerd door de kok tegen een vriendelijke prijs. En natuurlijk beschikt men over een vegetarisch menu en een gluten-vrij menu.
Sinds 2014 beschikt De Vier Seizoenen ook over een Bed&Breakfast. U kunt kiezen uit vier modern ingerichte en romantische kamers die alle beschikken over gratis wifi. Er zijn drie tweepersoonskamers en één driepersoonskamer en op alle kamers is gratis koffie en thee beschikbaar. Alle kamers hebben hun eigen badkamer met douche en toilet. De hotelkamers zijn gemakkelijk te bereiken via een eigen ingang en een trap naast het restaurant. Bezoek na de wedstrijd de Business Club en laat u culinair verwennen door het vakkundige team van restaurant De Vier Seizoenen. Voor meer informatie over De Vier Seizoenen kijkt u op www.rdvs.nl.