Reserveren nodig bij FC Lisse – Rijnsburgse Boys

Zoals reeds aangekondigd is i.v.m. verwachte hitte de oefenwedstrijd FC Lisse – Rijnsburgse Boys van zaterdag 8 augustus vervroegd naar 11:30 uur.

De afgelopen weken hebben wij pilots gedraaid om te zien hoe wij op een verantwoorde manier voetbalwedstrijden kunnen organiseren binnen de maatregelen die nodig zijn i.v.m. corona. Zaterdag willen we testen hoe het gaat wanneer wij maximaal 500 toeschouwers een wedstrijd laten bezoeken. Een voorwaarde is dat registratie dan verplicht is.

Voor supporters van Rijnsburgse Boys:
In overleg met Rijnsburgse Boys ontvangen zij 75 kaarten en deze zijn via de website van Rijnsburgse Boys te bestellen. Het is dus voor iedereen verplicht om je vooraf aan te melden voor deze wedstrijd.

Voor supporters van FC Lisse:
Registreer je hier, en bestel daarmee gratis je toegangsbewijs voor de wedstrijd.

Maatregelen
Door de maatregelen vanwege corona, is het anders dan we allemaal gewend zijn. Er zijn regels opgesteld om meer bezoekers op een verantwoorde manier een wedstrijd te laten bezoeken. We willen deze wedstrijd een volgende pilot uitvoeren om op deze manier meer dan 250 toeschouwers toe te staan. Dit vraagt ook discipline van de bezoekers. Afhankelijk hoe één en ander gaat zullen we keuzes maken.

We benadrukken extra dat vanaf zaterdag er stippen zijn aangebracht langs het veld en op de staantribune. Dit om de 1,5 meter beter te kunnen hanteren. Houd je aan de afspraken voor een ander, voor jezelf en voor de club. Het vraagt veel organisatiekracht en we kunnen dit alleen organiseren wanneer iedereen zich aan de regels houdt.

De belangrijkste maatregelen:

 • Houd 1,5 meter afstand! Er zijn nu stippen gezet rondom veld aan de boarding en op de staantribune. Ook al kom je uit één gezin het is de bedoeling dat 1 persoon op 1 stip staat.
 • Op de zit tribune kan alleen op de vrije stoelen plaatsgenomen worden. Op de tribune geldt ook dat ook al kom je uit één gezin je toch niet naast elkaar kan zitten. Dit om het organisatorisch goed te kunnen managen.
 • Je moet je vooraf aanmelden; alleen wanneer je in bezit ben van een ticket, heb je toegang. Er kunnen GEEN tickets worden besteld op een andere manier en of aan het veld.
 • Volg de aanwijzingen op want alleen samen kunnen we dit organiseren.
 • Gezondheidscheck (bij bestellen ticket):

===================================================================

Gezondheidscheck

Heeft u een van de onderstaande klachten? Blijf dan thuis!

 • Verkoudheidsklachten (zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn)
 • Hoesten
 • Benauwdheid
 • Verhoging of koorts
 • Plotseling verlies van reuk en/of smaak (zonder neusverstopping)
 • Of als een van uw huisgenoten koorts en/of benauwdheidsklachten heeft.

Ten tijde van het bestellen van het ticket, heb ik of een van mijn huisgenoten geen van bovenstaande klachten.

Na registratie ontvangt u een email met een PDF bijlage. Print de bijlage uit, neem dit formulier mee naar de wedstrijd en lever deze in bij de hoofdingang naar veld 1. Lukt printen niet, zorg dan dat u het document op uw telefoon kunt tonen!

Wij wensen de bezoekers een fijne wedstrijd toe!

De kantine zal sluiten om 16:00 uur. Ook hier blijven de reeds geldende afspraken gelden.