Raymond Bronkhorst nieuwe hoofdtrainer FC Lisse

De huidige oefenmeester van ADO’20 (derde divisie zondag) stapt over naar FC Lisse om in seizoen 2020/2021 het vlaggenschip te gaan trainen. De 41-jarige inwoner uit Heemskerk past uitstekend in het opgestelde profiel. De gesprekken beviel beide partijen zeer goed waarna het bestuur het advies heeft overgenomen van de technische commissie. Zij zijn een contract voor één seizoen met Raymond overeengekomen.
Raymond heeft ervaring als profvoetballer, daarnaast gespeeld op hoogste amateurniveau (Huizen, IJsselmeervogels en DOVO). Is op de ALO (sportmanagement) afgestudeerd en geeft les in Amsterdam. Hij heeft bij ADO’20 gewerkt met jeugd om hun door te laten stromen en verder te ontwikkelen. Zijn voetbalvisie past uitstekend bij die van FC Lisse. De laatste 3 seizoenen was Raymond hoofdtrainer van de ploeg uit Heemskerk.Beide partijen kijken uit naar de samenwerking in het nieuwe seizoen.
De focus gaat voor Raymond nu weer op ADO’20 en FC Lisse gaat het seizoen zo positief mogelijk afsluiten en hoopt de ingeslagen weg van de laatste weken te kunnen vervolgen.