Randy Ababio verlaat FC Lisse

Randy Ababio (21), oud speler van FC Utrecht en FC Volendam, verlaat na een seizoen FC Lisse. De middenvelder annex vleugelspeler werd voornamelijk als linksback gebruikt. Hij begon het seizoen direct in de basis bij FC Lienden uit.

Na een aantal wedstrijden belandde Randy echter op de bank. Vanaf de bank maakte de talentvolle voetballer gedurende het seizoen regelmatig invalbeurten. Niet geheel onverdienstelijk, met zijn assist tegen Jong Sparta in de met 3-4 gewonnen uitwedstrijd, als hoogtepunt. Tegen het einde van het seizoen knokte Randy zich weer terug in de basis. Aan deze mooie reeks kwam onlangs een einde tegen de Treffers, waar hij na een nare val van het veld moest met een schouderblessure.

Tijdens zijn herstel is Randy in gesprek gegaan met de club en werd besloten om in goed overleg uit elkaar te gaan. FC Lisse heeft een type spel voor ogen, waar andere spelers beter bij passen. “Een talentvolle voetballer als Randy verdient een club waar hij meer kansen krijgt zich verder te ontwikkelen”, aldus Paul van der Veen van FC Lisse. Randy is FC Lisse dankbaar en kijkt reikhalzend uit naar een nieuwe uitdaging. “Ik ben FC Lisse en alle betrokkenen dankbaar voor de kans die ik heb gekregen om hier het hele seizoen te spelen. FC Lisse is een warme club en ik heb mij altijd gesteund gevoeld. Ik kijk uit naar een club waar ik volgend seizoen meer uitzicht op speelminuten krijg en mijn kwaliteiten aan de bal kan tonen.”