Programma FC Lisse Verenigingsdag 2018

Op vrijdag 15 en zaterdag 16 juni is het feest bij FC Lisse. Het mooie is dat iedereen met zijn team (jong en oud) is ingedeeld op deze dagen om het jaar fantastisch af te sluiten. Lees het onderstaande bericht goed door en kijk wanneer je mag aantreden.

Vrijdagavond – Veteranen en gelegenheidsteams
Op vrijdagavond 15 juni trappen de veteranen en gelegenheidsteams af tussen 19:00 en 21:00 uur. Een leuk voetbaltoernooi en gezellige feestavond zorgen ervoor dat deze deelnemers het jaar goed afsluiten. De veteranen kunnen hun deelname bevestigen bij hun coördinator Kees Schalk en gelegenheidsteams (commissies, trainersteams, scheidsrechters, enz) kunnen dit doen via frank@brosports.nl. Het speelprogramma wordt spoedig bekend gemaakt.

Zaterdag – Jeugd en senioren
Op zaterdag 16 juni wordt het erg druk bij FC Lisse, en zo hoort het ook! Geniet deze dag van een bomvol en sportief programma, heerlijk eten bij foodtrucs, gezellige feestmuziek en nog veel meer. Om iedereen op tijd van alle informatie te voorzien, ontvangen jullie hieronder alvast de activiteitenschema’s. Wij vragen alle teams een half uur voor aanvang aanwezig te zijn voor de laatste uitleg op de dag zelf:

 

Bovenbouw: 9:30 – 11:30 uur (9:00 uur aanwezig)
Onderbouw: 12:00 – 14:00 uur (11:30 uur aanwezig)
JO19 / MO19 en Senioren: 16:00 – 17:30 uur (15:30 uur aanwezig)

Activiteitenschema JO19 – MO19 – Senioren

Activiteitenschema JO15-JO17-MO15

Activiteitenschema Ukken – Mini F – JO8 – JO9 – JO10 – JO11 – JO12 – JO13 – MO11 – MO13

Naast de voetbalactiviteiten is er ook een feestprogramma. Zie voor het volledige programma de poster!

Helpers gevraagd:
De organisatie is momenteel druk met alle puntjes op de I te zetten, maar zou het ook geweldig vinden als er mensen zijn die, op welke manier dan ook, willen helpen in de voorbereiding en na afloop van dit spektakel. Dus heb je even tijd en kun je helpen met: ballonnen blazen, veldjes uitzetten, luchtkussen uit- en oprollen, slingers ophangen, vuilniszakken vervangen, tafels klaarzetten en opruimen, enz.. dan ben je van harte welkom bij de ‘opbouw- of afbouwgroep’. Stuur aub even een mailtje naar frank@brosports.nl en dan krijg je tijdig informatie over welke taken we met elkaar gaan verrichten. Alvast dank en tot bij de FC Lisse Verenigingsdag!