Ook sponsors FC Lisse winnaars in finale van De Sterkste Schakel

Het zakenmagazine Rijnstreek Business (oplage 15.000) is al 22 jaar toonaangevend voor de regio’s Leiden, Alphen a/d Rijn en de Duin & Bollenstreek.
Naast alle zakelijke evenementen is De Sterkste Schakel Verkiezing een belangrijk jaarlijks terugkerend evenement van dit magazine.
Wil een bedrijf genomineerd worden voor deze verkiezing, dan is klantgerichtheid de belangrijkste eigenschap van dit bedrijf. Dit gaat verder dan respect en betrokkenheid; dan is er sprake van klantvriendelijkheid. Bij klantgerichtheid gaat het echter vooral om de ‘drang’ om problemen voor klanten op te sporen en op te lossen. Voor ondernemingen is dit een heuse overlevingsvoorwaarde.
Het bijzondere van deze verkiezing is dat een bedrijf moet worden voorgedragen om deel te kunnen nemen aan de verkiezing. De nominaties bereiken de jury door voordrachten van de genomineerden van de voorgaande verkiezing, door juryleden en het merendeel door voordrachten vanuit die Publieksprijsverkiezing binnenkomen. Alle genomineerden worden door de organisatie op een rijtje geplaatst, onderverdeeld in sectoren en getoetst op basis van de criteria vastgelegd in het reglement. Gemiddeld genomen wordt slechts ongeveer 25% van de aangemelde nominaties daadwerkelijk gehonoreerd.
Kortom, ben je als onderneming eenmaal genomineerd, dan heb je werkelijk wat in je mars en beteken je wat voor je klanten !
Voor de verkiezing tijdens de Grande Finale 2019 waren ook enkele sponsors van FC Lisse doorgedrongen tot die finale:
Autobedrijf Polderman – Heereweg 50 – 2161AH Lisse – https://www.polderman-lisse.nl
Stairz traprenovatie – Meer en Duin 78 – 2163HC Lisse – https://www.stairz.nl
Detcars Autobedrijf – Marconistraat 33 – Hillegom – www.detcars.nl
Wereld Wijnen – Heereweg 175 – 2161BC Lisse – https://www.wereld-wijnen.com
Ammerlaan de Bakkers – Edisonstraat 3 – 2171TV Sassenheim – www.echtebakkerammerlaan.nl

De Grande Finale 2019 heeft inmiddels vorige week vrijdagavond plaats gevonden in Grand Hotel Huis ter Duin. En daarbij zijn ook enkele van bovenstaande bedrijven in de prijzen gevallen :

In de categorie Beste Website werd Stairz traprenovatie de winnaar.
Ammerlaan de Bakkers werd niet alleen winnaar van de Grand Thornton Groeiversneller, maar ook lijstaanvoerder binnen de Detailhandel Food van de categorie Best Pitch.
En tenslotte was er een aubade weg gelegd voor Autobedrijf Polderman. Naast de derde plaats in de categorie Penning voor de meest maatschappelijk betrokken ondernemer werden zij algemeen winnaar van de Beste Pitch (Business Speeddate).

Wij feliciteren niet alleen de genomineerden, maar vooral de prijswinnaars van harte met hun behaalde succes !