Onze keeperstrainers

FC Lisse is erg trots op onze keeperstrainers binnen de keepersopleiding. Zij gaan de keepers dit seizoen weer intensief begeleiden en vooral beter maken. Plezier en beleving staan voorop, naast techniek, inzicht, souplesse en vertrouwen. Afgelopen seizoen hebben we dit in de hele breedte gemerkt, want onze keepers maken grote stappen.

De keeperstrainers hebben de beschikking over goed materiaal en geven training aan zeer gemotiveerde keepers. We zijn blij dat we gesteund worden in de vorm van sponsoring vanuit meerdere hoeken. Het is dan ook fijn, dat we o.a. aandacht krijgen van LJ Sport met vestigingen in Lisse, Sassenheim en Wassenaar. De keepersafdeling bedankt LJ Sport en Elite voor het leveren van de Elite keepershandschoenen aan onze keeperstrainers.

De keeperstraining voor de breedte teams gaat in de week van 10 September weer beginnen. FC Lisse wenst iedereen veel succes en vooral veel plezier dit seizoen en laten we er een mooi en sportief seizoen van maken.

 

Op de foto vanaf linksboven naar rechtsonder:
Robbie Tetteroo, Sander Lieverse, Louis van Diest, Richard Huizenga, John de Meijere, Alex Vermeer en Patrick Gordijn, niet op de foto Jurrian Nannes