Oliebollentoernooi 2019

FC Lisse sluit ook voetbaljaar 2019 af met een Oliebollentoernooi in huiskamersfeer. In navolging op de succesvolle eerdere edities organiseert de zaalvoetbal-/evenementencommissie ook dit jaar weer het Oliebollentoernooi. Editie 2.19 wordt gehouden op dinsdag 31 december.

Ook deze 5e editie belooft weer een waar spektakel te worden. In het speelschema is ruimte voor maar liefst 25 teams die verdeeld over 5 poules het jaar sportief en gezellig afsluiten. Het sportieve gedeelte begint ’s morgens om 09.00 uur en rond 19.45 uur sluit de kantine zodat ook de barmedewerkers op tijd naar huis kunnen. Net als bij de voorgaande edities zullen de oliebollen (volgens oud-hollands recept) weer volop aanwezig zijn. Om de geelblauwe familiesfeer nog verder uit te dragen, zal er voor de allerkleinsten een klein springkussen aanwezig zijn in de kantine. Voor de wat oudere jeugd is veld 10 beschikbaar om een balletje te trappen. Kortom, een dag voor het hele FC Lisse-gezin.

Teams die zich voor deze dag willen aanmelden kunnen dit doen bij Arnoud Kool via e-mailadres ako@interplanbouwsupport.nl. Inschrijfgeld is € 25 per team. Schrijf dus snel in want ook dit jaar geldt, wie het eerst komt die het eerst maalt! En VOL=VOL.

Onder het bekende motto Samen Sterk gaan we er met zijn allen een topdag van maken. Ook als niet zaalvoetballer bent u van harte welkom om dit fantastische evenement met de gehele familie mee te maken. Tot dinsdag 31 december in de sporthal en kantine van FC Lisse.