Nieuwe winterjassen voor jeugdleiders 

Met het intreden van koud winterweer, ontvangen alle leiders van jeugdteams een nieuwe winterjas. Maar liefst 130 leiders kunnen een jas ophalen in de winkel van LJ Sport in Lisse. Bestuurslid Dirk Bader ontving vanmiddag uit handen van Richard Landwer Johan symbolisch een eerste jas.

‘Na drie jaar intensief gebruik, zijn de meeste jassen versleten’ zo geeft Dirk Bader aan. ‘En ja, dus werd het tijd om de jassen te vervangen. Afgelopen zomer zijn we als eerste op zoek gegaan naar sponsors hiervoor, want met de aanschaf van 130 jassen is een aanzienlijk bedrag gemoeid. Na inspanning van een aantal vrijwilligers, die hier en daar wat lijntjes hadden uitgeworpen naar bevriende ondernemers, is het bedrag grotendeels op tafel gekomen. De club van 100 heeft hierbij ook een aanzienlijk duid in het zakje gedaan. Al met al een prima prestatie waarmee heel veel leiders blij zullen zijn, aldus Dirk Bader.

Alle leiders kunnen vanaf morgenochtend in de winkel van LJ Sport in Lisse hun jas komen ophalen. Richard Landwer Johan en zijn team staan er klaar voor. ‘We hebben van alle leiders de maten in beeld. We weten precies wie welke jas krijgt. Al met al een uitdagende klus om iedereen van een jas te voorzien, maar dat gaat helemaal goed komen.’ Aldus Richard Landwer Johan.

De winkel aan de Kanaalstraat is morgenochtend vanaf 09.30 uur geopend.