Nieuwe reclamebord sponsors voor FC Lisse

Ook buiten het veld is FC Lisse constant in beweging. Er wordt van alles gedaan om de continuïteit van de vereniging te waarborgen. Steun uit het bedrijfsleven is daarbij onontbeerlijk.
Zo hebben we er sinds kort weer twee nieuwe bordsponsors bij. Wellicht zijn de borden u al opgevallen in de loop naar het clubgebouw.

We mogen dan ook welkom heten als nieuwe bordsponsor Scooter Deluxe.
Een jong en dynamisch bedrijf dat zich richt op de ver- en inkoop van scooters en scooter onderdelen. Scooter Deluxe is vooral gericht op Vespa’s maar werken uiteraard ook met andere merken zoals: Kymco, Sym, Yamaha en Piaggio. Zij kunnen alles nieuw maar ook gebruikt leveren tegen een zeer scherpe prijs. De scooter onderdelen kunnen telefonisch besteld worden. De onderdelen kunnen opgehaald worden in de winkel of verzonden worden door heel Nederland.
Kant en klare scooters voor jong en oud, maar ook voor degenen die iets speciaals zoeken. Ook daarvoor kan men bij Scooter Deluxe terecht. Custom made. Denk hierbij aan wrap en/of spuitwerk.
Maar Scooter Deluxe is meer. Men kan er namelijk ook terecht voor reparaties en onderhoud. Een ervaren en enthousiast team staat voor u klaar.
Scooter Deluxe- Kanaalstraat 11 – 2161JA Lisse – tel.0252 349 903 – www.scooterdeluxe.nl

Een andere nieuwkomer als bordsponsor is NLpremie.
Verzekeren kan op diverse manieren. Rechtstreeks, via een tussenpersoon of online. Alles heeft z’n voor- en nadelen. NLpremie combineert de mogelijkheden en biedt haar klanten de voordelen van online verzekeren met de service van een vertrouwd tussenpersoon.
Zo kan je makkelijk online verzekeringen vergelijken, je premievoordeel ontdekken en direct jouw keuze afsluiten.
Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk vrijblijvend advies op te vragen inclusief offerte, want de uitgebreide wereld van verzekeringen kan best een doolhof voor je lijken. NLpremie helpt jou in de zoektocht naar de meest geschikte verzekering.
Maar NLpremie gaat zelfs nog een stapje verder. Als je het prettiger vindt dat een adviseur van NLpremie bij je thuis langskomt, kan dat ook. Naast advies over een autoverzekering, motorverzekering, scooterverzekering, brommerverzekering of fietsverzekering, adviseert men ook over een andere soort verzekering en bancaire producten.
Het werkgebied strekt zich uit over Lisse, Lisserbroek, Sassenheim, Voorhout, Warmond, Hillegom, Noordwijk, Noordwijkerhout, Katwijk, Rijnsburg, Leiden, Bollenstreek, Teylingen en de Haarlemmermeer. Neem gerust contact op met de klantenservice voor het maken van een afspraak.
NLpremie – Gansoord 1 – 2165 BA Lisserbroek – tel.085 047 7547 – www.nlpremie.nl