Nieuwe maatregelen corona virus (update 4)

Er zijn belangrijkere dingen in het leven dan de belangrijkste bijzaak van het leven.

Gisteravond na de verlenging van de corona afspraken van de overheid heeft de KNVB de gewenste duidelijkheid verschaft. In de link vindt u de communicatie vanuit de KNVB over het niet hervatten van competitievoetbal voor amateurs. https://www.knvb.nl/nieuws/amateurvoetbal/uitgelicht/59781/competities-amateurvoetbal-niet-hervat

Onze gezondheid is het allerbelangrijkste op dit moment. Dus roep ik nogmaals ook op om de regels te blijven opvolgen zodat we weer z.s.m. kunnen gaan genieten van onze club. Er liggen grote uitdagingen op ons te wachten maar ik ben ervan overtuigd dat we ook deze uitdagingen met elkaar tot een goed einde gaan brengen. Uw bestuur is samen met de managers hard aan de slag om ondanks dat er niet wordt gevoetbald de club in deze unieke periode zo goed als mogelijk op koers te houden en daar gaan we iedereen voor en bij nodig hebben.

De volgende zaken hebben nu onze aandacht op de hele korte termijn:

  • Cijfermatig inzicht creëren nu definitief bekend is dat er geen competitievoetbal meer gaat plaatsvinden. Hierbij ook aandacht voor de diverse regelingen waarbij nog niet bekend is of wij hiervoor ook in aanmerking kunnen komen. Naast dit seizoen kijken we ook verder richting seizoen 2020/2021 waar mogelijk de uitdaging groter is.
  • Komen tot een definitief ontwerp voor de nieuwbouw; dit traject loopt door en hierin worden de laatste punten op de “i” gezet. Overleg hierover is niet eenvoudig omdat tekeningen etc. onderdeel uitmaken van het overleg maar het lukt met de huidige communicatie mogelijkheden en flexibiliteit van velen.
  • Het overnemen van groenonderhoud van de gemeente concretiseren.
  • Alle grasvelden zullen z.s.m. in onderhoud gaan, er is reeds gestart met veld 9.

We zullen zoveel als mogelijk ook te blijven communiceren met jullie zodra dit ook kan. Blijf gezond en laten we hopen dat we weer snel “los” kunnen.

Met sportieve groet,

Leon Annokkee