Nieuw digitaal scorebord voor FC Lisse

Nadat het oude statische scorebord reeds even was verwijderd, is afgelopen week dan ook bij FC Lisse een nieuw digitaal scorebord geplaatst. Een grote kraan moest er aan te pas komen om het scherm van 2 bij 3 meter op juiste hoogte aan het vooraf geïnstalleerde frame te kunnen monteren.

Het LED scorebord biedt vele mogelijkheden. Naast het score verloop tijdens de wedstrijd biedt het ook mogelijkheden voor andere informatie. Denk daarbij aan opstellingen van de teams, vermelding van gele/rode kaarten en tussenstanden van concurrerende wedstrijden. En natuurlijk is het nieuwe scorebord ook een interactief reclameplatform. FC Lisse kan sponsoren hiermee tal van extra exposuremogelijkheden bieden, zoals animaties en filmpjes. Zo biedt dit nieuwe scorebord FC Lisse extra mogelijkheden haar huishouding financieel gezond te houden.

Heeft u interesse in extra exposure voor uw bedrijf? Neem dan contact op met Rob Faas mob. 06 512 73 335 of stuur een berichtje met uw gegevens naar sponsors@fclisse.nl, dan komt het bericht vanzelf bij Rob terecht.