Moubarak Adouch blijft bij FC Lisse

FC Lisse kan komend seizoen opnieuw beschikken over Moubarak Adouch. De 20-jarige verdedigende middenvelder krijgt de kans zijn talenten verder te ontwikkelen bij de club uit de derde divisie zaterdag.

Ondanks zijn jeugdige leeftijd heeft Mo al het nodige meegemaakt bij FC Lisse. Mo begon het seizoen 2017/2018 immers in de JO-19-1, het team dat op weg was naar het kampioenschap in de vierde divisie. In de winterstop van dat seizoen stapte Mo reeds over naar de zaterdagselectie. Aanvankelijk om te leren in het tweede team. Mo wist zich snel door te ontwikkelen. Mede door blessures kreeg Mo de kans om in het eerste te spelen op het niveau van de tweede divisie. Hij speelde zich op een positieve manier in de kijker. Aan het einde van dat seizoen was hij zelfs basisspeler. Hij was een stimulerende factor in het team, dat degradatie naar de derde divisie helaas niet wist te voor komen.

Vorige zomer liep Mo stage bij AZ in Alkmaar. Hij liet daar een goede indruk achter. Mo had daar kunnen blijven, maar koos toch voor FC Lisse om meer speelminuten te maken in het eerste team.

Mo kun je met recht een ‘groeibriljantje’noemen. Een speler met een tomeloze inzet, een aanjager, een balafpakker, iemand die andere spelers beter laat functioneren. Hij kan als geen ander de opbouw van een tegenstander verstoren. Een voorbeeld hiervan zagen wij terug het afgelopen seizoen op de Duinwetering. Mede door de uitblinkende Mo werd het spel van Noordwijk ontregeld.

Mo hoopt komend seizoen wederom een stap vooruit te maken bij FC Lisse. Veel succes daarbij.