Mooi slotakkoord FC Lisse-zaalvoetbal

Mede door Ceesbook heeft het zaalvoetbal bij FC Lisse de laatste jaren meer uitstraling gekregen. Met bijna veertig teams is het kwa aantal teams uniek in Nederland. Traditioneel laat de slotavond de kantine van FC Lisse uitpuilen met enthousiaste zalers. De bekerfinales waren om te smullen.

Na het kaf van het koren scheiden blijven er twee bekertoernooien over met ploegen van gelijke sterkte. De B-bekerfinale was er een tussen MZ Recruitment en BB Dienstverlening. Een duel ook tussen twee topkeepers: Paul Randsdorp tegenover Anco Dubbeldam. MZ won met 2-0. De A-bekerfinale bracht Marbus met zaaltopper Martin van Eeuwijk tegenover Bandencentrum Bollenstreek met loopwonder Ferry van Dijk. Bandencentrum pakte na een 3-2 zege in de verlenging de beker.

Na afloop was er een prijzenregen. Individueel werden Kevin van Gijlswijk (A), Timo Meskers (B) en Barry Opdam (C) gekroond tot beste spelers. Topscorers werden Dirk Jan Ligtenberg (A), Timo Meskers (B) en Wouter van Veldhuijsen (C). De Fair Play Cup was voor Friethuis/IJssalon Warm & Koud.