Mo Adouch blijft bij FC Lisse

Mo Adouch liep onlangs stage bij AZ. In Alkmaar zijn ze meer dan tevreden over onze Mo. Mo had kunnen blijven bij AZ, maar heeft gekozen voor FC Lisse. Onder trainer Robbert de Ruiter wil hij komend seizoen meer speelminuten maken in het eerste team.

Mo begon het afgelopen seizoen in de JO-19-1. Het hoogste jeugdteam van de FC ging op weg voor het kampioenschap in de vierde divisie. Mo stapte in de winterstop reeds over naar de zaterdagselectie. Aanvankelijk was dit vooral om te leren in het tweede team. Mo ontwikkelde zich al snel als een talentvolle speler. Mede door blessures kreeg Mo de kans zich waar te maken in het eerste team. Hij wist zich op een positieve manier in de kijker te spelen. Aan het einde van het loodzware seizoen werd Mo basisspeler in het eerste team. Hij was een stimulerende factor binnen het team, dat helaas degradatie naar de derde divisie niet kon voorkomen.

Bij AZ heeft Mo in de korte tijd van zijn stageperiode veel geleerd. Deze ervaring neemt hij nu mee naar FC Lisse. Mo is reeds inzetbaar in de oefenwedstrijd die FC Lisse dinsdag 10 juli vanaf half acht speelt bij Telstar.