Markant Accountants en Bedrijfsadviseurs nieuwe sponsor bij FC Lisse

Na de vorige thuiswedstrijd heeft Markant Accountants en Bedrijfsadviseurs in de business ruimte onder toeziend oog van de vele aanwezigen een nieuw sponsorcontract met FC Lisse ondertekend.
Hiermee heeft FC Lisse Markant mogen toevoegen aan de lange lijst van bedrijven en instellingen die onze voetbalclub financieel steunen.
Uiteraard zijn wij daar zeer blij mee. Ter verwelkoming laten wij u hier kennismaken met Markant Accountants en Bedrijfsadviseurs, dat ook nog ander nieuws te melden heeft.

Persoonlijk
De ontstaansgeschiedenis van Markant begint in 1993. Toen een klein kantoor voor administratieve ondersteuning van bedrijven en particulieren. Nu is Markant een professionele organisatie met gespecialiseerde medewerkers op het gebied van accountancy, estate planning en belastingadvies. De kracht van Markant is de persoonlijke benadering. Waar houdt de klant zich mee bezig? Wat is de wens van de klant?

Kennis
Actuele kennis van de fiscale en financiële regelgeving is hierbij een vereiste. Het bijhouden van kennis is daarom een must en inmiddels vaste gewoonte van de medewerkers van Markant. Hierdoor kunnen zij de klanten optimaal adviseren. Of het nu gaat om eenmalig advies of om de complete bedrijfsbegeleiding, dat maakt niet uit. Een gedegen voorbereiding en een planmatige aanpak is dé werkwijze van Markant. En dat is wat het bedrijf zo markant maakt!

Toekomst
Per 1 januari 2019 gaat Markant Acountancy een samenwerkingsverband aan met Confianza Accountants uit Katwijk. Markant heeft hiervoor gekozen om de continuïteit van het kantoor te waarborgen. Confianza – een vooruitstrevend kantoor – met jonge partners en met de ontwikkeling van automatisering als speerpunt, is dit de partner die het beste aansluit bij de klantenportefeuille en de filosofie van Markant.

Samenwerking
De directie van Markant zocht de samenwerking met een bedrijf, waarbij Markant in zijn huidige vorm wordt voortgezet. Met deze samenwerking worden kennis, ervaring en automatisering gebundeld. Een perfecte manier om de dienstverlening aan de klanten van Markant naar een hoger plan te brengen en om kennis te verbreden en te verdiepen op het gebied van fiscaliteit, accountancy en salarisverwerking.

FC Lisse is bijzonder blij met de financiële steun van Markant en hoopt op een jarenlange verbintenis.

Markant Accountants en Bedrijfsadviseurs – Hyacinthenstraat 2 – 2161XP Lisse
Tel: (0252) 417 343 Email: info@markant-accountancy.nl website: www.markant-accountancy.nl