Maandag info avond obligatieplan

FC Lisse wil graag haar accommodatie vernieuwen. De benodigde financiële middelen worden o.a. middels een obligatieplan verworven. A.s. maandag 20 mei is er een informatie avond waarop wordt toegelicht hoe iedereen hier aan deel kan nemen. Dit vangt aan om 20.00 uur in het sponsorhome.

Via deze website kunnen leden, supporters en vrienden van de vereniging aangeven of zij een obligatielening willen verstrekken aan de vereniging zodat de vereniging de bouwplannen kan realiseren. Via het platform kan de voortgang live worden bijgehouden. Zo blijft iedereen betrokken en is het volledig helder en transparant hoeveel geld er is opgehaald. Heb je een obligatie verstrekt? Dan kan je via dit platform inloggen en heb je inzicht en overzicht in je lopende obligaties.

De fiscale constructie

In onderstaande video wordt de constructie toegelicht. De bedragen en rentepercentages zijn voorbeelden. De constructie is getoetst door een fiscalist. Hierdoor heeft u zekerheid dat de constructie door de Belastingdienst wordt geaccepteerd en de jaarlijkse schenking volledig aftrekbaar is van de inkomstenbelasting.

Deze constructie is niet nieuw en wordt al veel toegepast. Wij organiseren die met ondersteuning van Obligatieplan.nl van SponsorVisie. Hierdoor kunnen we gebruik maken van dit mooie digitale platform. Hierdoor kunt u direct online inschrijven, maar heeft u ook tijdens de looptijd van de obligatielening via dit platform inzicht in uw lening.