Milton Klooster verlaat FC Lisse

Milton Klooster vertrekt aan het einde van dit seizoen bij FC Lisse. De 22-jarige aanvaller speelde tot op heden 18 competitieduels voor FC Lisse, waarin hij drie keer wist te scoren. Milton heeft intussen een nieuwe club gevonden.

Milton is geboren in Vlaardingen. Milton speelde in de jeugd van MSV’71, Excelsior Maassluis en Feyenoord. Bij Feyenoord van 2007 tot en met 2015. Uit zijn periode bij Feyenoord kent Milton zijn huidige medespelers Rowdy van der Putten en Bert Koomen. Na Feyenoord kwam Milton 1,5 jaar uit voor het beloftenteam van NEC. In de winterstop van 2017 vertrok Milton naar AS Trencin uit Slowakije, waar hij samen speelde met zijn tweelingbroer Rodney. Inter Bratislava huurde Milton van Trencin.

Milton kwam aan het begin van de voorbereiding op dit seizoen over van Inter Bratislava, dat tweede liga speelt in Slowakije. Van dezelfde club kwam eerder Ayoub Aït Afkir over naar FC Lisse. Milton liet voor FC Lisse in oefenduels tegen Jong ADO en Volendam meteen al zien een welkome versterking te zijn voor de selectie van FC Lisse. Milton is snel, behendig en fysiek sterk.

FC Lisse wenst Milton veel succes toe bij het vervolgen van zijn voetballoopbaan.