Lunchen met de Business Club komende zaterdag was snel uitverkocht

Het wordt langzamerhand een traditie, Lunchen met de Business Club voorafgaande aan een streekderby.
Komende zaterdag vindt inmiddels alweer het vierde lunch evenement plaats en ook nu blijkt het een succes: ruim een week voor tijd zijn alle plaatsen aan de lange tafels verkocht.
Deze lunch wordt verzorgd door Restaurant De Vier Seizoenen van het Vierkant uit Lisse i.s.m. Wereld Wijnen.

Restaurant De Vier Seizoenen is inmiddels een begrip in Lisse en wijde omgeving.
Al bijna twintig jaar heeft dit restaurant de culinaire harten veroverd van menige bollenstreker.
Het restaurant geniet ook een aparte huiselijke sfeer met naast het restaurant-bargedeelte nog drie zgn. opkamers en een suite. Geschikt om 80 personen plaats te bieden. Ook beschikt het restaurant over een patioterras met nog eens 80 zitplaatsen.
En gelegen aan ’t Vierkant ontbreekt het natuurlijk ook niet aan een gezellig terras. Voor meer informatie over De Vier Seizoenen kijkt u op www.rdvs.nl.

De samenwerking met Wereld Wijnen maakt deze lunch compleet. Ook in de eerdere editie van ‘Lunchen met de Business Club’ wist Martijn Claassen de juiste selectie wijnen samen te stellen.
Wereld Wijnen blijkt daarom ook voor cateraars de geschiktste partner.
Daarnaast bieden ze het hele jaar door leuke en verrassende geschenken en mooie aanbiedingen en uitdagende wijnen. Heeft u vragen, neem gerust contact met hen op, zij staan altijd voor u klaar.
Het is voor Wereld Wijnen een uitdaging om voor u de juiste wijn te verzorgen bij uw maaltijd, feest, relatiegeschenk, cadeau of gewoon zomaar.
https://www.wereld-wijnen.com