Lunchen met de Business Club blijkt een succes!

Vooraf aan de laatste thuiswedstrijd (tegen Noordwijk) had de Business Club van FC Lisse voor de eerste keer dit seizoen een lunch georganiseerd voor BC leden van FC Lisse, Heeren van Ter Specke en van vv Noordwijk.
Een kleine 40 personen werden als gast ingeschreven. Een mooi aantal en een bewijs dat deze formule een schot in de roos is als extra evenement binnen de activiteiten van de Business Club.

De lunch, met bijpassende wijnen, werd verzorgd door Van der Hulst Catering en Kookstudio.
Een voor FC Lisse trouw cateringbedrijf, dat ook nu aantoonde een professionele invulling te kunnen geven een dergelijk evenement. Met een uitgelezen menu waren er voor iedereen genoeg culinaire hoogstandjes die de smaakpupillen konden prikkelen.
Natuurlijk is een aankondiging van een lunch niet voldoende. Vooraf dient veel werk te worden verzet.
Naast het samenstellen van de lunch moet ook de business clubruimte worden ingericht. Reeds enkele dagen voorafgaand aan de lunch werd de inrichting klaar gemaakt.
Daarom dank aan de mensen die hebben geholpen en hebben bijgedragen aan het succes van dit evenement.

Evenals vorig seizoen wil de Business Club FC Lisse bij twee streekderby’s een lunch organiseren. Tegen vv Noordwijk was dus de eerste van dit seizoen. De volgende lunch is gepland voorafgaand aan de wedstrijd tegen SJC op 16 februari van het volgend jaar.
Uiteraard volgen t.z.t. de nodige vooraankondigingen, maar noteer deze datum toch alvast maar in uw agenda.