Ludieke afsluiting seizoen FC Lisse 7 

Tijdens de 3e helft heeft seniorenteam FC Lisse 7 het seizoen 18/19 op ludieke wijze afgesloten afgelopen zaterdag. De koppositie in de 6e klasse was al snel vergeven aan het team van Rijnsburgse Boys 5 waarna de blik op de 2e plaats gericht werd. Waarbij zelfs werd gewonnen van de kampioen Rijnsburgse Boys. Dit tot ongeloof van de meegereisde supporters van het team. Helaas mag het team de laatste wedstrijd niet meer spelen van de KNVB waardoor het uiteindelijk genoegen moet nemen met een eervolle 3e plaats.

Na een bewogen seizoen zijn er altijd spelers en begeleiders die uitblinken in bepaalde zaken. Ofwel op het veld, ofwel in de kantine tijdens de niet minder belangrijke 3e helft. Vandaar dat op initiatief van blauwgele FC 7-aanjagers Bas Schalk en Timo de Vries enkele mensen in het zonnetje werden gezet tijdens een wederom onvergetelijke 3e helft. Daar gaan we!

1. Het Gouden papiertje. Die was voor Jochem Bloem. Jochem op papier de meeste minuten aanwezig en tegelijkertijd toch afwezig!
2. De Gouden handschoen. Uitgereikt aan de belangrijkste keeper van het seizoen Richard Nieters. De man die zonder enige ervaring een penalty stoppen kan!
3. De Gouden vlag. Die viel ten deel aan Mark Droog. Mark heeft de meeste minuten gemaakt als grensrechter. En de enige senior die de vlag met plezier oppakt. Chapeau!
4. De Gouden bankpas. Jelle Baak is de naam! Hoe kan het ook anders. Het meeste geld uitgegeven tijdens de 3e helft. Wat een baas!
5. De Gouden bril. Voor de speler die de meeste kansen heeft gemist. Mike van Rooijen is de naam! Overigens ook de speler die het meeste goals voor het team heeft gescoord!
6. De Gouden kapsalon. Na een bewogen 3e helft kan een goede kapsalon niet ontbreken. Die ging naar Jasper Huibregtse! De man die zonder enige twijfel de meeste kapsalons heeft gegeten dit seizoen!

Tot slot mocht een schaal bij de afsluiting natuurlijk niet ontbreken. Om de pijn enigszins te verzachten ‘mocht uit de handen van de KNVB’ de NET NIET KAMPIOEN SCHAAL in ontvangst worden genomen. Tot grote hilariteit van het team en de fotograaf! Bas Schalk sloot de ceremonie af met de oproep om lekker te genieten van de zomerstop waarna de blik op voetbalseizoen 19/20 gaat. Met vooral weer veel mooie en gezellige 3e helften.