Lobbezoo BV verlengt sponsorcontract met FC Lisse.

Lobbezoo BV te Lisse is een totaalinstallateur van verwarming- en airconditioninginstallaties met oog voor kwaliteit en duurzaamheid. Installaties die van ontwerp tot en met realisatie geheel in eigen hand kunnen worden uitgevoerd. En dat alles op basis van vele jaren ervaring.
Lobbezoo kan dan ook heel veel voor u betekenen. Zowel het bedrijfsleven als de particulier worden op hun wenken bediend. Wilt u er in de winter warmpjes bijzitten dan is Lobbezoo Verwarming uw partner. Worden de temperaturen in de zomer te hoog dan staat Lobbezoo Airconditioning voor u klaar. Lobbezoo levert en installeert systemen van bekende Topmerken.
Natuurlijk geldt in alle situaties dat het comfort van de werk- of leefomgeving als uitgangspunt dient. Want Lobbezoo BV weet als geen ander dat een aangenaam binnenklimaat voor een kantoor, woon- en werkruimte van groot belang is. Het zorgt ervoor dat u, uw relaties en medewerkers zich prettig voelen.
Met een airconditioningsysteem kan het binnenklimaat nauwkeurig naar behoefte beïnvloed worden. Ook voor het water dat uit de kraan komt moeten de juiste hoeveelheid en temperatuur gelden, want ook dit draagt bij aan het wooncomfort. En voor verwarmingsinstallaties geldt dat deze altijd paraat moeten staan als dat nodig is. Efficiency is daarbij het uitgangspunt voor Lobbezoo. Radiatoren in velerlei vormen, maar ook luchtverwarming en vloerverwarming maken het mogelijk om in elke ruimte een aangenaam binnenklimaat te scheppen. En dat alles natuurlijk met de modernste technieken en zo energiezuinig mogelijk.
Wilt u weten of Lobbezoo iets voor u kan betekenen, neem dan contact op met: Lobbezoo Airconditioning Telefoon: 0252-42 74 79 airco@lobbezoo.nl ; Lobbezoo Verwarming Telefoon: 0252-41 48 36 info@lobbezoo.nl