Leden businessclub als voetbalsterren behandeld door FC Lisse

De Schaduwselectie van FC Lisse heeft nogal wat media aandacht getrokken. Naast de regiosites als VIDB en 433 magazines verschijnen deze week ook interviews op de toonaangevende Sportmarketingplatforms Sportknowhow XL en Sportnext. Het interview van SportknowhowXL leest u hier.

Voetbalclub FC Lisse heeft een nieuwe sportieve manier bedacht om sponsoren meer te betrekken bij de vereniging en het eerste elftal. Iedere vrijdagochtend krijgen leden van de businessclub een training van de hoofdtrainer, selectiespelers of de sportschool. De kick-off op 19 juni was met een knipoog: sponsors werden als echte internationals ontvangen in vijfsterrenhotel Huis ter Duin.

Ondernemers verbonden aan het Zuid-Hollandse FC Lisse knipperden eens goed met de ogen toen ze een ietwat aparte e-mail, inclusief een ‘persoonlijke’ videoboodschap, van de voetbalclub ontvingen. ‘Tijdens een speciale persconferentie vanuit de perszaal in Zeist maakt de kersverse trainer Raymond Bronkhorst bekend dat alle sponsors dit seizoen deel uit gaan maken van de selectie’, stond er geschreven. Bij het ene lid van de businessclub drong niet helemaal door dat het ging om een ludieke actie, terwijl de ander grappend antwoordde dat ze hiervoor toch echt bij hun zaakwaarnemer moeten zijn.

Lees verder.