Laurens van der Voort assistent-trainer O23

Laurens van der Voort is de assistent-trainer van opleidingsteam O23 volgend seizoen. Laurens volgt hiermee trainer Ronny Grimbergen die onlangs werd aangesteld als trainer van het nieuwe opleidingsteam van FC Lisse.

Ook volgend jaar zal het succesvolle trainersduo Ron & Lau dus weer samenwerken. Samen nemen zij het nieuwe opleidingsteam O23 voor hun rekening. Afgelopen twee seizoenen waren zij samen verantwoordelijk voor opleidingsteam O17-1. Vorig seizoen deed O17-1 tot op de laatste wedstrijddag mee om het kampioenschap in de 4e Divisie. Helaas duurde het seizoen enkele minuten te lang waarna de nacompetitie resteerde. In de finale moest het talentvolle team toen alsnog buigen voor het sterkere KFC uit Koog uit de Zaan. Tot aan het abrupt einde van dit voetbalseizoen was O17-1 de trotse koploper van de 4e Divisie en in bezit van de 2e periodetitel.

Laurens is een echte clubman. Eerder had hij bij de FC diverse jeugdteams onder zijn hoede. Bovendien was hij succesvol trainer van de voormalige zondagselectie. Met veel spelers uit die tijd werkte hij jarenlang samen. Vanaf de B-junioren destijds richting de zondagselectie. Met als kers op de taart het kampioenschap in seizoen 2013/2014 van de 3e klasse zondag. Een fantastische prestatie met een fantastische spelersgroep!

Door de nieuwe piramide van de KNVB was het even wachten voordat er daadwerkelijk afspraken gemaakt konden worden over het aanstellen van de jeugdtrainers. Als onderdeel van de regionale jeugdopleiding bestaat de bovenbouw volgend seizoen zodoende uit O23 (trainers Ronny Grimbergen en Laurens van der Voort), O19 (trainer Sander van Dijk), O18 (trainer Mark de Kooker) en O17 (trainer Cesar Roubos).

De TCO van FC Lisse is blij en trots dat zij voor het seizoen 2020-2021 de hoofdtrainers voor de bovenbouw tijdig rond heeft.

De assistent-trainer O19 en de trainers van de middenbouw worden binnenkort gepresenteerd.

Wij kijken uit naar een mooi voetbalseizoen!