Landgoed Kasteel Keukenhof verzorgt de culinaire hapjes na de wedstrijd van a.s. zaterdag

De bloementuin mag dan inmiddels haar poorten weer gesloten hebben, dat geldt niet voor de keuken van het Landgoed Kasteel Keukenhof.
Dagelijks staan de hekken van Landgoed Kasteel Keukenhof wagenwijd open om ons als gast te laten genieten van al het moois dat dit landgoed met haar vakkundig gerestaureerde eeuwenoude gebouwen tegenwoordig het jaar rond te bieden heeft.
Niet alleen recreatie in de vorm van wandelroutes in het kasteelpark en een bezoek aan de kinderboerderij, maar ook het facilitaire aanbod voor het vieren van een huwelijk, vergadering, presentatie of andere feestelijke aangelegenheden behoren tot de mogelijkheden.
Landgoed Kasteel Keukenhof is in staat uw ontvangst compleet van A tot Z in eigen beheer professioneel te organiseren, inclusief de culinaire verzorging. Een complete staf van creatieve mensen staan borg voor een geslaagde invulling van uw feest of evenement.
En in de bijbehorende keuken van het Landgoed worden vol enthousiasme de hapjes verzorgd voor na de wedstrijd van komende zaterdag.
Het Landgoed met haar historische gebouwen is een unieke locatie in de regio en makkelijk bereikbaar.
Heeft u iets te vieren? Ga dan gewoon eens langs en laat u informeren over de mogelijkheden.
Of wilt u gewoon eens genieten van het Landgoed, vergeet dan niet een bezoekje af te leggen aan de kinderboerderij een sluit af met een heerlijke koffie, lunch en/of aperitief in Restaurant Hofboerderij (geopend woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag). Dat is echt een aanrader!
Voor meer informatie : www.kasteelkeukenhof.nl