derbystar bal

Komende woensdag Bekerwedstrijd FC Lisse – Hoek

FC Lisse ontvangt woensdag  in de eerste ronde van de KNVB-beker het Zeeuwse Hoek. De wedstrijd begint om kwart voor acht. De Zeeuwen spelen in de hoofdklasse A van de zaterdag met onder meer Noordwijk, FC Rijnvogels en Ter Leede. Hoek schakelde ASWH uit door op verplaatsing te winnen met 3-1.
FC Lisse zag de streekderby tegen de VV Katwijk letterlijk in het water vallen. Dit gaf wel de mogelijkheid wat pijntjes te laten genezen. Hoek zit een beetje in een dip.
Na de spectaculaire seizoenstart van 5-4 op Smitshoek verloor de Zeeuwse formatie met 2-1 van zowel Jodan Boys als Ter Leede. De ambitieuze formatie van Hoek loopt nu al zes punten achter op koploper Noordwijk. Beker en competitie staan los van elkaar.  Dus Martin van Eeuwijk mag woensdag gewoon spelen.

Uitnodiging voor gezamenlijk gebruik van de business ruimte door leden van de Businessclub FC Lisse en Soosleden van de Lissesche Sociëteit rondom de bekerwedstrijd van a.s. woensdag 20 september.

Het reguliere gebruik van de business ruimte van FC Lisse door de Lissesche Sociëteit valt deze week samen met de eerste wedstrijd om de KNVB beker.
Daarom hebben FC Lisse en de Lissesche Sociëteit overleg gevoerd met betrekking tot het gebruik van de businessruimte a.s. woensdagavond.
Als goede partners hebben we besloten een gezamenlijke soosavond te houden, waarbij wij en zij (de businesspartners van de FC) in de meeting ruimte bij elkaar te gast zullen zijn. Voor de businesspartners van de FC Lisse leuk om kennis met de Lissesche Sociëteit te maken en omdat ook velen van onze reeds businesspartner zijn goed om in eigen huis de wedstrijd te volgen.
De wedstrijd vangt aan om kwart voor acht avonds.
Vooraf kunt u de entreekaart voor het veld boven in de meeting ruimte kopen bij onze secretaris. Staanplaatsen kosten €5,- en zitplaatsen €10,-.
Voor de gebruikte consumpties (koffie en drank worden nl. gratis verstrekt ) wordt een vrije bijdrage na de wedstrijd gevraagd.
De (bar) organisatie is in handen van de Businessclub FC Lisse en Lissesche Soos leden;  Rob Faas en Wim Randsdorp. Bij de deur is een FC en Sooslijst teneinde te registreren, welke leden aanwezig zijn.
Wij hopen op een gezellige avond en zien uw komst tegemoet.

Namens het bestuur van de Lissesche Sociëteit en de Businessclub FC