Kledingplan (bijna) rond!

Begin februari heb ik u een status up-date gegeven over het kledingplan voor de jeugd bij FC Lisse. Ik kan u nu met trots melden dat het kledingplan voor onze jeugd op dezelfde wijze zoals afgelopen seizoenen wordt gecontinueerd. Door de financiële bijdragen van de partners voor onze jeugd kan dit zonder dat hier een financiële bijdrage van de ouders tegenover staat.

Voor één groepering vinden er nog gesprekken plaats. Maar er geldt: wie het eerst komt wie het eerst maalt. Dus mocht u interesse hebben om uw sociale, maatschappelijke rol invulling te geven waarbij geen onderscheid wordt gemaakt tussen teams dan kunt u contact opnemen met Ellen van der Zwan. Zij is bereikbaar via: 06-41769320 .

Wij zijn de volgende partners van de jeugd veel dank verschuldigd.

JO19, JO18 en JO17 – Stairz, traprenovatie – Schuiff, expert in maatwerk kastoplossingen

JO16 en JO15 Bijwaard, internationale transporten

JO13 en JO14 SBR vloeren, vakkennis op het gebied van dekvloeren

JO12 en JO11 Rademaker installatietechniek, loodgieter en installateur

JO10 en JO09 n.n.t.b.

JO 08 en JO 07 AW groep, o.a. grond-, weg- en waterbouw

Meisjes en vrouwen 1 – Formosa Investment, de absolute top in bloembollen export – Squash Hillegom, het leukste squashcentrum uit de regio

Zij zullen naast de partner van de vereniging ING en onze maatschappelijk partner Support Casper (mouwsponsoren) op de voorkant en/of achterkant van het shirt zichtbaar zijn.

Op zaterdag 18 mei zullen wij de contracten ondertekenen met de partners voor de jeugd. Namens alles wat FC Lisse een warm hart toedraagt dank hiervoor!

Met blauw/gele groet,

Leon Annokkee, voorzitter FC Lisse