Kleding partners

Kledingplan

Om er voor te zorgen dat spelers te allen tijde in goede kleding kunnen voetballen en te zorgen voor een professionele en uniforme uitstraling, is er met ingang van het seizoen 2015-2016 een kledingplan binnen FC Lisse uitgerold.

Alle voetballende jeugdleden van FC Lisse spelen met ingang van dat seizoen gratis in een uniform voetbaltenue. In hoofdlijnen komt het er op neer dat FC Lisse voor een periode van drie jaar kleding aanschaft (met uitzondering van voetbal kousen, die worden eenmalig aangeschaft). De leden hebben op hun beurt deze voetbalkleding van FC Lisse in bruikleen.

Voor de gehele jeugd is er een basispakket samengesteld, dat er als volgt uitziet:

 • voetbalshirt voorzien van het FC Lisse logo, shirtsponsor logo (blauw), ING logo (blauw, linkermouw) en indien noodzakelijk rug nummering (blauw);
 • voetbalbroekje; voorzien van het FC Lisse logo;
 • voetbalkousen (1ste jaar);
 • Naast het basispakket krijgt ieder elftal een teamtas waarin de voetbalkleding verzameld kan worden. Op deze teamtas staat het logo van FC Lisse, het logo van de shirtsponsor en het teamnummer.

Ook seniorenteams kunnen door middels van shirtsponsoring ondersteund worden. L.J. Sport heeft een speciale aanbieding hiervoor gemaakt. Voor dit eenmalige bedrag spelen ook zij in het nieuwe clubtenue.

Brochure kledinglijn

Kledinglijn overig

Reglement kledingplan

drone5

drone2

Partners kledingplan

Financieel wordt het kledingplan mede mogelijk gemaakt door een zestal sponsors, die per ‘lettergroep’ door middel van shirtsponsoring drie jaar lang de exposure verkrijgen die zij verdienen. Dit zijn:

 • Dames en meisjes: Formosa investment en Squash Hillegom
 • JO 7 + 8 jaar: AW Groep 
 • JO 9 + 10 jaar: Rademaker installatietechniek en Frans Murk schnittblumen
 • JO 11 + 12 jaar: Rademaker installatietechniek
 • JO 13 + 14 jaar: SBR vloeren 
 • JO 15 + 16 jaar: Bijwaard transport
 • JO 17 – 19 jaar: Stairz traprenovatie en Schuiff

Shirt en kledingsponsoring FC Lisse

Het is mogelijk om ook teams te sponsoren d.m.v. bedrijfsuitingen op de shirts en andere kleding uit de Elite kledinglijn (blauw/wit) van Hummel. De volgende stappen dienen hierbij te worden genomen:

 1. Sponsor maakt zich bekend via sponsors@fclisse.nl.
 2. In overleg wordt bepaald welk team wordt gesponsord.
 3. Sponsor neemt zelf actie m.b.t. opdruk richting L.J. Sport.
 4. Op de voorkant komt 1 sponsoruiting, op de achterkant maximaal 2 uitingen. Alle uitingen hebben maximaal de afmetingen 30×15 cm (in overleg afstemmen)
 5. L.J. Sport maakt een proefdruk en legt dit voor aan het Bestuur, waarbij dient te worden opgemerkt dat het logo in 1 kleur gedrukt wordt (drukken op geel: in de kleur cobalt blauw, drukken op blauw: in de kleur wit).
 6. Na goedkeuring verloopt het productieproces tot en met de levering rechtstreeks tussen L.J. Sport en de sponsor.
 7. Facturering vindt rechtstreeks plaats tussen L.J. Sport en de sponsor.

Door de contractbeheerder worden de gegevens van de sponsor verwerkt in de sponsoradministratie, zonder dat er een contractuele verplichting wordt aangegaan.

Kledingpartner L.J. Sport

SPORT 2000 L.J. Sport is een sportspeciaalzaak gevestigd in Sassenheim, Wassenaar en Lisse.  L.J. Sport levert de kleding voor FC Lisse. Zij bieden een goede service en hebben een breed aanbod aan sportbenodigdheden. In de winkels vind je dan ook een ruime keuze aan schoenen, kleding en accessoires voor verschillende sporten zoals tennis, voetbal, hockey, running, fitness en vele zaalsporten. L.J. Sport ondersteunt naast FC Lisse ook diverse andere sportverenigingen in de regio.