Kevin van der Zwet verlengt, Reggie Schaap komt

In deze moeilijke tijd, die wij allen door maken, is er ook positief nieuws te melden rond de seniorenselectie van FC Lisse. Kevin van der Zwet is ook in het nieuwe seizoen actief voor FC Lisse. De 24-jarige Lisser is vrijwel hersteld van zijn knieblessure, die hem sinds oktober 2018 aan de kant hield. FC Lisse heeft zich tevens weten te versterken met Reggie Schaap. De buitenspeler komt over van de Amsterdamse zondaghoofdklasser JOS/Watergraafsmeer.

Kevin was dusdanig fit aan het geraken, dat het de bedoeling was binnenkort weer speelminuten te maken in het tweede team van FC Lisse. Nu er een streep onder de competitie van dit seizoen is getrokken kan Kevin zich richten op het nieuwe seizoen.

Kevin gaat zijn zesde seizoen in bij FC Lisse. Op 18 februari 2017 debuteerde Kevin in het eerste team in de verloren uitwedstrijd bij ODIN’59. Op 15 april 2017 stond Kevin voor de eerste keer in de basis in het team van trainer Robbert de Ruiter. Op het middenveld. Doorgaans is Kevin centraal achterin te vinden. Kevin werd in het seizoen 2016/2017 gekozen tot FC Lisse-talent van het jaar. Kevin ontwikkelde zich als voetballer door in het seizoen, dat FC Lisse tweede divisie speelde. Kevin werd in het seizoen 2017/2018 gekozen tot FC Lisse-speler van het jaar.

Op 6 oktober 2018 scheurde Kevin in de uitwedstrijd tegen Quick Boys zijn voorste kruisband af. FC Lisse bleef het vertrouwen in Kevin uitspreken door zijn contract te verlengen, een dag voor de operatie aan zijn knie. FC Lisse blijft vertrouwen houden in Kevin. Een fitte Kevin is immers een meerwaarde voor het team. Gefeliciteerd Kevin met je contractverlenging.

FC Lisse was door het vertrek van een aantal spelers op zoek naar nieuwe buitenspelers. Deze is onder meer gevonden in linksbuiten Reggie Schaap. Reggie komt van een club met een rijke historie, waarvoor in het verleden ook oud-FC Lisse-spelers Robin Stolp en Renaldo Jongebloet speelden. Een van de huidige teamgenoten van Reggie is oud-FC Lisse-speler Hanne Hagary. JOS/Watergraafsmeer promoveerde vorig seizoen vanuit de eerste klasse, waarin ook SV Hillegom speelde. Dit seizoen draaide het Amsterdamse team mee in de top van de hoofdklasse.

De 26-jarige Reggie speelt sinds 2016 bij JOS/Watergraafsmeer. Hij was bezig aan zijn vierde seizoen bij de club met heel wat ervaren spelers en waar gezelligheid belangrijk is. Reggie is een buitenspeler die goed is voor een gemiddeld aantal doelpunten per seizoen van tien. Reggie kwam eerder uit voor de Koninklijke HFC. Reggie van harte welkom vanaf komende zomer op Ter Specke.