Jairo Schet komt, Oussama Siali vertrekt

Achter de schermen zijn er ontwikkelingen gaande met betrekking tot de seniorenselectie van FC Lisse voor in het nieuwe seizoen. FC Lisse weet de komst te melden van Jairo Schet. De 21-jarige rechtsbuiten was het afgelopen seizoen actief voor Rijnsburgse Boys. Tegenover de komst van Jairo staat het vertrek van Oussama Siali. Oussama maakte de afgelopen twee seizoenen deel uit van de selectie van trainer Robbert de Ruiter.

Jairo Schet is de jongere broer van Damiano, die van 2011 tot en met 2013 in het geel-zwart speelde van Rijnsburgse Boys. Jairo was vorige zomer nog even op proef bij Quick Boys. Jairo was in het verleden actief in onder meer de beloftenteams van Jong PEC Zwolle en Jong FC Den Bosch. Jairo wil bij FC Lisse belangrijk zijn met goals en assists. Jairo van harte welkom op Ter Specke bij FC Lisse.

Jairo speelde in het verleden in de jeugd van Zeeburgia. Zeeburgia uit Amsterdam is ook de club, waar Oussama Siali in de jeugd opgroeide. In 2016 stapte hij over naar Ter Leede. Vanaf het seizoen 2018/2019 ging Oussama spelen voor FC Lisse. De aanvallende middenvelder, die ook op de flanken kan spelen, kwam bij FC Lisse tot elf doelpunten in vijftig competitiewedstrijden. Oussama is een speler die speelt op gevoel. Hij wist voor de FC een aantal schitterende doelpunten te maken. Oussama is pas 23 jaar. Hij kan zich als voetballer nog verder ontwikkelen. Oussama gaat op zoek naar een nieuwe uitdaging. FC Lisse bedankt Oussama voor de afgelopen twee seizoenen.