Kevin Winter blijft technisch manager

Kevin Winter is ook komend seizoen 2019/2020 de technisch manager rond het eerste elftal. De 40-jarige Lisser was het afgelopen seizoen de eerste persoon, die deze functie bij FC Lisse in nam. FC Lisse zet hiermee een verdere stap in de professionalisering van de voetbalvereniging.

Kevin was de juiste persoon op de juiste plaats als het ging om de functieprofiel van technisch manager. Kevin nam immers als speler een karrevracht aan ervaring mee via FC Lisse, Rijnsburgse Boys en IJsselmeervogels. Door ook in de keuken te kijken bij andere clubs kreeg Kevin een goed beeld wat er van hem wordt gevraagd. Kevin is in de periode, dat hij nu in Lisse woont iemand van onze club geworden. Hij weet hoe FC Lisse in elkaar steekt.

Samen met de technische commissie van FC Lisse voert Kevin gesprekken met de huidige spelers en eventueel nieuwe spelers. Kevin draagt in dit proces van passen en meten de eindverantwoordelijkheid. Het is ook voor hem boeiend om te zien wat er mogelijk is binnen een selectie gezien het beschikbare budget.

Kevin bezoekt vrijwel alle thuis- en uitwedstrijden van het eerste team. Hij ziet de wedstrijden vanuit het oogpunt van technisch manager en dat als van supporter. Regelmatig wisselt hij zijn ervaringen uit met hoofdtrainer Robbert de Ruiter.

Kevin ziet de toekomst van het eerste elftal van FC Lisse met vertrouwen tegemoet. FC Lisse is een jong team, waarin potentie zit. Dit moet naar elkaar toegroeien. Er kan de komende jaren verder gebouwd worden aan een sterk team. Het hoofddoel van FC Lisse is het spelen op het hoogste amateurniveau. En dat is de tweede divisie.