Keurslager Ronald Clemens balsponsor tegen AFC

Komende zaterdag (morgen) 25 juli staat de eerste oefenwedstrijd voor FC Lisse ter voorbereiding op het nieuwe seizoen op het programma.

Meteen voor deze eerste wedstrijd is er al een balsponsor bereid gevonden de club te ondersteunen.

Keurslager Ronald Clemens uit de Vivaldistraat draagt voor FC Lisse graag een steentje bij in deze voor de club zo magere covid-tijden.

Bij deze Keurslager hebben ze passie voor het slagersvak. De Keurslagerij is hun trots.

Met gebruik van altijd verse ingrediënten bereidt men de mooiste ambachtelijke producten.

Ronald Clemens is meer dan alleen een leverancier van vleeswaren en worst. Met zelf ontwikkelde  vleesspecialiteiten, maaltijden, en broodjes bestaat er voor deze Keurslager geen mooier vak dan het slagersvak! De passie voor het slagersvak proef je dan ook zeker terug in de producten.

Rechtstreeks contact met de boer vinden ze bij Keurslager Ronald Clemens heel belangrijk. Bijna al het vlees komt daarom uit de (eigen) regio Kaag en Braassem.

Met het ruime aanbod aan vleesproducten is het helemaal niet moeilijk om elke dag een smaakvolle maaltijd te koken vinden ze bij Ronald Clemens. Men bedenkt ook graag nieuwe producten, zoals de Special, een verrassende combinatie van vlees met groenten, kruiden, kaas en fruit. Aan inspiratie geen gebrek!

Loopt het water u reeds uit de mond? Bezoek dan ook eens de website http://www.keurslagerclemens.nl

Ronald Clemens keurslager – Vilvaldistraat 3 – Lisse (Poelpolder)