Keizer & Cuvelier sponsor van de wedstrijdbal tegen DVS’33

Komende zaterdag tegen DVS’33 is de sponsor van de wedstrijdbal groothandel Keizer & Cuvelier B.V. uit Nieuw Vennep.
Zo’n 11 jaar geleden met z’n tweeën begonnen in een garagepand met handel in vooral kleine gereedschappen, maar inmiddels uitgegroeid tot een volwassen handelsbedrijf met 13 medewerkers en als handelswaar een breed programma bevestigingsmateriaal t.b.v. de gehele bouw- en installatiebranche. En dit assortiment, dat met name bestaat uit private label-producten, groeit nog steeds.
Een breed scala aan bevestigingsmaterialen zoals pluggen, holle wandbevestigingen, schroeven, lijmen en kitten, bouten, moeren en ringen, metalen en chemische ankers, boren en zaagbladen etc. Veelal op voorraad en anders snel leverbaar (binnen 24 uur) vanuit de Boekweitstraat in Nieuw Vennep.

Keizer & Cuvelier B.V. heeft veel expertise in huis. Niet alleen door hun technische interesses, maar vooral door het volgen van trainingen van leveranciers, fabrikanten en het uitvoerig testen van producten in eigen demoruimtes doen de medewerkers van Keizer & Cuvelier heel veel kennis op. En dat komt de klant altijd ten goede.
Advies op maat, snelle service en veel werkplezier is wat de medewerkers van Keizer & Cuvelier dagelijks motiveert. De klant tevreden stellen zodat langdurige relaties ontstaan, ziet men niet als werk, maar is gewoon hetgeen men leuk vindt om te doen. Dat is oprecht en hoopt men ook uit te stralen naar de relaties. Een klant één-op-één spreken is de basis .van een goede relatie.

Met hun klantgerichtheid verdient Keizer & Cuvelier vanzelf de positieve aandacht die het verdient.. Hoorde men in 2017 nog bij de beste drie van de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland (mkb), in 2018 werd Keizer & Cuvelier uitgeroepen tot winnaar van De Sterkste Schakel Verkiezing in de sector groothandel. Volgens het juryrapport was Keizer & Cuvelier een organisatie die weet waar het over 5 jaar staat. Een gezond bedrijf, dat met haar klantgerichtheid en belofte en passie voor hun producten een terechte sectorwinnaar is geworden.
Het winnen van deze award gaf –en geeft nog steeds- de medewerkers van Keizer & Cuvelier een flinke steun in de rug om zich maximaal in te blijven zetten voor haar klanten.
Keizer & Cuvelier B.V. – Boekweitstraat 27 – 2153GK Nieuw Vennep – tel. 0252 626 700
e-mail: verkoop@keizercuvelier.nl – website: https://www.keizercuvelier.nl/

Wij danken Keizer & Cuvelier B.V. voor de steun die men aan FC Lisse geeft door het sponsoren van de wedstrijdbal.