Justin de Feijter nieuwe jeugd keeperstrainer

FC Lisse heeft in de persoon van Justin de Feijter een nieuwe keeperstrainer. Hij stelt zichzelf voor:

Mijn naam is Justin de Feijter. Ik woon in Nieuw-Vennep en ik ben geboren in Haarlem. Van mijn zesde tot en met mijn tiende heb ik bij FC VVC gevoetbald, van mijn tiende tot en met mijn twaalfde bij AZ Alkmaar en van mijn dertiende tot en met mijn twintigste bij Alphense Boys.

Hoeveel ervaring heb je momenteel met keeperstraining?

Ik ben begonnen met keeperstraining geven bij de UFA Academy. Dit heb ik ongeveer twee jaar lang gedaan. Nu mag ik sinds een halfjaar keeperstraining bij de Gomes Footballplayers Academy geven, wat ik onwijs leuk vind om te doen.

Wat ga je precies bij FC Lisse doen?

Ik ga iedere vrijdagavond met de jeugd selectie-keepers aan de slag. Omdat ik iedere groep voldoende tijd en aandacht wil geven zullen de trainingen ongeveer 45 minuten tot een uur duren.

Welk doel wil je bereiken met de keepers?

Mijn uiteindelijke doel is om alle keepers naar een hoger niveau te brengen. Ik wil ze alle facetten van het keepen leren; laten meevoetballen; leren coachen en dat ze met lef en overtuiging onder de lat staan. Alle keepers moeten gaan uitstralen, dat er geen bal het doel in zal gaan en daar ga ik de komende periode hard mee aan de slag met de verschillende keepers. Uiteraard moeten deze doelen bereikt worden met plezier en enthousiasme. Dat is de basis om met alle keepers te gaan werken. Ik heb er in ieder geval heel veel zin in!

Waar kijk je het meest naar uit?

Om aan de slag te gaan bij FC Lisse. Het is tenslotte een hele mooie club om bij aan te mogen sluiten. Ik ben benieuwd naar alle keepers en heb ook enorm veel zin om samen te werken met de verschillende mensen die deze club een warm hart toedragen. Ook ik draag daar graag mijn steentje aan bij!