Jongste jeugd gaat weer F-ies Slapen

Traditioneel starten de jongste spelertjes (onder de 9 jaar) met het evenement F-ies Slapen. Voor de 21 ste keer zal a.s. vrijdag 6 september 2019 dit voetbalfestijn plaats gaan vinden. Spelertjes en leiders zijn al uitgenodigd en hebben er veel zin in.

Aanstaande vrijdag rond half vijf/kwart voor vijf worden de deelnemers verwacht in de kantine. Hier melden ze zich aan en vervolgens worden de luchtbedjes opgepompt en de slaapplekken in orde gemaakt in de sportzaal. Vaders, moeders, oma’s en opa’s helpen hierbij mee. De voetbalspullen worden in de kleedkamers gebracht.

Alle teams krijgen mooie namen van bekende voetbalteams. Als iedereen aanwezig is wordt en gegeten in de kantine en volgt daarna het voetbalgebeuren op de velden. Onder leiding van Rik Vermeulen zullen de spelers vele oefeningen doen, die te maken hebben met voetbal. Diverse andere spelers van de selecties helpen dan als trainer / begeleider bij een onderdeel. De teams gaan alle onderdelen langs.

Als iedereen de voetbalonderdelen gedaan heeft, dan wordt iedereen in de kantine verwacht voor de jaarlijkse F-ies Slapen-Quiz onder leiding van onze vrijwilliger Hubert Habers van Kwis-Spelen.nl en wordt er nog een stukje van de wedstrijd Duitsland- Nederland gekeken op het grote televisiescherm! Hoe leuk is dat! In polonaise zal er vervolgens naar de zaal gegaan worden onder de klanken van het FC Lisse clublied: “Ik ben op weg naar blauw geel”. Dit zal rond 21:45 uur zijn. Het traditionele kussengevecht volgt dan en de verwachting is dat rond 22:30 / 23:00 uur iedereen echt onder zeil is. Iedereen is immers intensief bezig geweest!

In de ochtend volgt nog het ontbijt en vervolgens gaan de diverse teams naar hun competitie wedstrijd, die ze moeten spelen.

Al met al weer een mooi evenement om naar uit te zien. Nog een paar nachtjes slapen en dan is het zover! Tot vrijdagmiddag en heel veel plezier alvast toegewenst, namens de organisatie van het F-ies Slapen, Ruud Caspers en Wim Boot.