Jo-8, Jeugd onder 8 (2012)

FC Lisse jo-8 speelt op zaterdag wedstrijden en traint daarnaast twee keer in de week. In deze lichting voetballen jongens en meisjes door elkaar. Er is binnen FC Lisse echter ook een aparte meisjes afdeling voor deze leeftijd. Op zaterdag vinden de wedstrijden doorgaans in de ochtend plaats. Er wordt afwisselend in Lisse of elders in de regio gespeeld. Er wordt 6 tegen 6 gespeeld op kwart-velden. De jo-8 traint op maandag van 17.30 uur tot 18.30 uur en op woensdag van 14.15 uur tot 15.15 uur. De trainingen worden begeleid door enthousiaste vrijwilligers. Zowel de wedstrijden als trainingen kunnen op ‘echt’ gras als kunstgras plaatsvinden. Voor beide ondergronden worden voetbalschoenen gebruikt. Scheenbeschermers zijn voor zowel wedstrijden als trainingen verplicht. De kinderen trainen in eigen sportkleding. Via de webshop op de FC Lisse website is ook de FC Lisse trainingslijn verkrijgbaar, maar dat is niet verplicht. In de wintermaanden dienen de kinderen met bedekte armen en benen te trainen. Voor de wedstrijden stelt FC Lisse een blauwgeel clubtenue beschikbaar. Deze hoeft dus niet te worden aangeschaft.

Proeftraining

Om eens te ‘proeven’ of voetballen wel iets voor uw kind is, kunt uw zoon of dochter een aantal gratis proeftrainingen meedoen.

Kosten

U betaalt voor uw kind contributie voor een heel jo-8 seizoen (augustus tot juli). De contributie bedraagt 182 euro.

Lidmaatschap en/of informatie

Wanneer u meer informatie wilt of afspraken wilt maken over het starten met een (proef) training, kunt u mailen naar: info@fclisse.nl U zult vervolgens spoedig worden teruggebeld door de jo-8 leeftijdcoördinator.

Wilt u direct of na proeftraining(en) uw kind lid maken van FC Lisse, kunt u via deze link het aanmeldformulier invullen en ingevuld mailen naar info@fclisse.nl of in de brievenbus doen op het sportpark.

We hopen u spoedig te begroeten op de club!