JO6/JO7 (Mini-F)

Mini F

Mini-F voetbal is in het seizoen 2017-2018 voor jongens en meisjes van het geboortejaar 2011. Bij de contributie zit een gratis trainingspak inbegrepen! Het is bovendien mogelijk op proef mee te trainen. Stapje voor stapje worden de kinderen begeleid om een goede basis te krijgen voor het voetballen. Na de winterstop wordt er een mini-competitie gespeeld met andere Bollenstreekclubs zoals o.a. Kagia, Rijnsburgse Boys, Foreholte, Ter Leede en VVSB.

De Mini-F traint op zaterdag van half 9 tot half 10 en op maandag van half 6 tot half 7 op een van de kunstgrasvelden. Een kwartier voor de trainingen wordt er verzameld. Bij slecht weer is het op zaterdag mogelijk, mits de zaal niet verhuurd is, gebruik te maken van de zaal. Neem dus bij slecht weer altijd zaalvoetbalschoenen mee.

Voor meer informatie over het Mini-F voetbal kunt u terecht bij Petra van der Laan.

fclisse-mini-f

F-ies slapen

Al sinds 1998 wordt bij FC Lisse onder leiding van Wim Boot het F-ies slapen georganiseerd. Hét evenement voor de nieuwe en huidige F-jeugd om kennis te maken met FC Lisse. Naast vele voetbalactiviteiten staat bij het F-ies slapen ook patat eten, een grappige voetbalquiz van Kwis-Spelen.nl, het zingen van het clublied en een kussengevecht op het programma! F-ies slapen 2016 is op vrijdag 19 augustus. Volg F-ies slapen ook op Facebook!