Jeugdteam FC Lisse staat op Finaledag.

De JO9-3 van Fc Lisse, mogen gaan proberen om de KNVB “Zwaluwen” Jeugdbeker 2017-2018 in hun klasse naar Lisse te halen.  Na 6 rondes bekervoetbal, mogen ze op de Finaledag op zaterdag 2 Juni 2018 om 09.30 uur, op het neutrale terrein van “BVCB” te Bergschenhoek.

Tegenstander in de finale zal zijn de “Meeuwenplaat” JO9-1 uit Hoogvliet. Na achtereen volgens “die Haghe” (12-2), “Quick Boys” (11-2), “Rijnsburgse Boys” (4-1), nogmaals “Quick Boys” (14-1), “RCL” (10-1) en in de halve finale gewonnen te hebben van “RKAVV” (6-2)uit Leidschendam, is daar het moment van de finale tegen “meeuwenplaat” uit Hoogvliet. Tot op heden hebben de “Boys” de tegenstanders met goed samenspel en goed collectief kunnen overmeesteren. Nog 1 stap, en dan hebben zij een echte prijs te pakken. Voor de jongens zullen wat leuke dingetjes tijdens deze bekerfinale georganiseerd gaan worden, en ongeacht het resultaat zal er door het bestuur een “huldiging” zijn bij terugkomst op Ter Specke.

Joris, Dion, Thomas, Tieme, Niek, Benjamin, Luuk en trainers Michael en Ed veel succes in de finale, en maak er een leuke en gezellige dag van……..samen met de ouders/broertjes/zusjes/opa’s en oma’s en andere fans van jullie..