Jeugdloterij update

Beste jeugdleden en ouders van FC Lisse

Enige tijd geleden zijn aan de jeugdleden van FC Lisse boekjes met loten voor de jeugdloterij uitgedeeld met de bedoeling om zoveel mogelijk jeugdloten te verkopen. Veel jeugdleden hebben hun verkochte boekjes al ingeleverd op de daarvoor uitgemaakte inlevermomenten. Het laatste inlevermoment van zaterdag 14 maart 2020 is helaas komen te vervallen door de maatregelen rondom het Corona-virus. Ook de trekking van de loterij op vrijdag 20 maart 2020 tijdens de veiling van FC Lisse is hierdoor komen te vervallen.

De trekking van de loterij komt echter niet te vervallen. De organisatoren van de jeugdloterij hebben vele opties onderzocht, maar door de beperkingen in verband met de maatregelen rondom het Corona virus is er op dit moment geen andere manier mogelijk om het geld en de loten op een veilige manier in te leveren.  Deze loterij is voor onze vereniging van groot belang. Zodra er meer bekend is over een nieuwe datum voor het inleveren van de verkochte lotenboekjes en over de trekking van de winnende loten, zult u hierover geïnformeerd worden per mail en via de website van FC Lisse.

Bij veel leden liggen er nog niet ingeleverde lotenboekjes en geld van de reeds verkochte loten.  Bewaar dit geld en deze lotenboekjes goed en lever dit in op de eerst volgende gelegenheid bij FC Lisse.