Jeugdloterij toppers gaan op voor boekje 14

De jeugd van FC Lisse bezoekt momenteel volop buren, familie en vrienden voor de jeugdloterij van FC Lisse. Een aantal spelertjes heeft er een echte sport van gemaakt om zo veel mogelijk loten te verkopen. Zo is DJ van Dorp erg gemotiveerd om meer boekjes te verkopen dan twee jaar geleden, toen hij een record neerzette. DJ heeft zojuist weer 3 boekjes opgehaald. Als hij die verkoopt komt de teller op 14 boekjes. Een fantastisch aantal. Ook Tessa van der Poel moest er aan geloven, zo zien we op de foto. De strategie van DJ is niet te vragen of iemand een lot wil, maar hoeveel je er wil! Als iemand niet thuis is, komt hij gewoon terug. Dat is de mentaliteit!

Ook andere jeugdleden, zoals Daan de Bruin, hebben al veel boekjes verkocht, en strijden mee voor een podiumplek op de lijst van topverkopers, en daarmee een mooie prijs!

Deze inzet is heel belangrijk, want voor FC Lisse staat nieuwbouw in de planning, waarvoor gespaard wordt. Een heel groot deel van de opbrengst komt daarnaast ten goede aan het kledingplan, waardoor de jeugd van FC Lisse gratis in clubtenue kan aantreden.

Verkochte loten kan je ALLEEN inleveren in de commissiekamer op:

* Zaterdag 2 maart van 9.30 tot 11.00 uur

* Zaterdag 9 maart van 9.30 tot 11.00 uur

De loten lever je samen met het bijbehorende geld in een zakje of enveloppe in. Je kunt dan ook extra boekjes ophalen om zo topverkoper te worden. Extra boekjes zijn ook te krijgen bij Mariëlle de Bruin (06-14422342) en Jacintha van Zoest (06-55-798214).