Jeugdkeepers FC Lisse assisteren bij keeperstraining

De laatste jaren is er hard gewerkt aan de jeugd-keepersopleiding bij FC Lisse. De keepers worden intensief begeleid, waarbij de focus ligt op techniek, tactiek, fysiek en mentaal. De keepers kunnen zich zo verder ontwikkelen en als dit gepaard gaat met veel plezier, dan hebben we ons belangrijkste doel bereikt.

Dit seizoen zijn we gestart met het betrekken van jeugdkeepers bij de keepersopleiding. Selectiekeepers Piet Meeuwissen JO19 en Stan Oliemans JO17, assisteren keeperstrainer Robbie Tetteroo bij de selectie-keeperstraining JO10 tot en met JO15. Het doel hiervan is de keepers met het trainersvak kennis te laten maken. Zij kunnen dan in een later stadium zelfstandig keeperstraining gaan geven.

De winterstop voor dit seizoen staat al weer voor deur. Een mooie periode om even gas terug te nemen, want op fysiek gebied wordt er steeds meer geëist van onze keepers . Vanaf maandag 7 januari as. zullen de trainingen worden hervat. Jullie ontvangen hierover tijdig meer informatie van de keeperstrainer. Alvast fijne feestdagen en een sportief 2019!